Kermankeidas Oy:n yrittäjä Aarno Happonen, Business Joensuun yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen, Heinäveden kunnanjohtaja Maarika Kasonen ja Business Joensuun yritysasiantuntija Heli Hirvonen Mitä kuuluu -kampanjan tapaamisessa Heinäveden Kermankoskella vuonna 2022. (Kuva: Business Joensuu)

KUNTAKIERROS Touko-kesäkuun vaihteessa Business Joensuun, Heinäveden kunnan ja yhteistyökumppaneiden työntekijät ovat yhteydessä Heinävedellä toimiviin yrityksiin ja kysyvät yritysten kuulumisia sekä palvelutarpeita.

Business Joensuun ja Heinäveden kunnan yhteinen yrityskampanja toteutetaan jo kolmatta kertaa Heinävedellä. Heinävedellä otetaan yhteyttä ainakin 75 yritykseen.

Kampanjan aikana tavataan yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä mahdollisimman paljon kasvokkain. Erilaisista yritystoimintaan liittyvistä asioista voi jutella kunnan edustajien, Business Joensuun ja yhteistyökumppaneiden kanssa myös kahvitilaisuuksissa.

Mitä kuuluu? -kampanjassa ovat tänä vuonna kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti omistajanvaihdosta tai sukupolvenvaihdosta suunnittelevat yritykset, niin luopujat kuin uutta yritystoimintaa suunnittelevatkin. Lisäksi painopisteenä ovat yrityksen näkyvyysasiat.

Kampanjaa on toteuttamassa Business Joensuun lisäksi Pohjois-Karjalan TE-toimisto. Business Joensuu ulottaa kampanjansa koko toiminta-alueensa alueelle alkuvuoden ja kevään 2023 aikana. Yritysten kuulumisia on jo kysytty Rääkkylässä, Kiteellä, Tohmajärvellä, Outokummussa, Polvijärvellä ja Ilomantsissa. Lisäksi syksyllä toteutetaan Joensuussa Yrityskuiskaajat-kampanja.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*