Pyhtäältä Pöydältä -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Tapahtumapaikkana on nyt Pyhtään Stockfors. (Kuva: Pyhtään kunta / Jari Korkki)

KUNTAKIERROS Pyhtään Stockforsissa 16.–17.6. kesäkuuta järjestettävä -keskustelutapahtuma aloittaa kokeilun, jossa yleishyödyllisten tai julkisten organisaatioiden yhteiskunnallisen sisältöä julkaistaan Yle Areenassa.

Pyhtään kunta ja No Fear Agency järjestämä Pyhtäältä Pöydältä -tapahtuma kerää saman pöydän ääreen valtakunnan päättäjiä, kuntajohtajia, yrittäjiä sekä talouden ja turvallisuuden ammattilaisia.

Yle Areena välittää suorana lähetyksenä tapahtuman keskustelut Stockforsin Kaarihallista sekä perjantaina että lauantaina. Piippuhallin keskustelut näkyvät suorana lähetyksenä tapahtuman omilla verkkosivulla. Samalla verkkosivulla www.pyhtaaltapoydalta.fi on myös tapahtuman jatkuvasti päivittyvä ohjelma.

Tapahtuman keynote speaker on suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtaja Peter Vesterbacka. Otsikolla Sote lähti, entä nyt kunnat? keskustelevat perjantaina Pyhtään kunnanjohtaja Terhi Lindholm, Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö, Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka, Haminan kaupunginjohtaja Ilari Soosalu ja Virolahden kunnanjohtaja Otto Koskela.

Ylen kokeiluun voivat osallistua yleishyödylliset tai julkiset organisaatiot, joiden sisältö on yhteiskunnallista, ja jota ei ole tehty kaupallisissa tarkoituksissa.

Yle julkaisualustana -pilotin muita ensimmäisiä yhteiskunnallisia tapahtumia ovat Nivalan kaupungin järjestämä Nivala Areena heinäkuussa, Tampereen korkeakouluyhteisön Kestävä aivoterveys työssä -seminaari elokuussa, Tampereen yliopiston johtajuussymposium syyskuussa ja Kouvolan kaupungin järjestämä turvallisuuskonferenssi syyskuussa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*