Psykologi Hanne Salminen toimii Orivedellä kolmen alakoulun sekä yläkoulun, lukion ja ammattiopiston koulupsykologina. Hän valmistui psykologiksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2005. Salminen on työskennellyt muun muassa perheneuvolapsykologina ja tehnyt luokan- ja erityisopettajan sijaisuuksia. Nykyisessä työssään hän aloitti helmikuussa. (Kuva: Rami Marjamäki)

Psykologi Hanne Salminen toimii Orivedellä kolmen alakoulun sekä yläkoulun, lukion ja ammattiopiston koulupsykologina. Hän valmistui psykologiksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2005. Salminen on työskennellyt muun muassa perheneu...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa