Hyvä esimerkki ”paikkaseksikkäästä” maaseutukunnasta ja paikan henkeä hyödyntävästä yrityksestä on Isossakyrössä syntynyt ja toimiva Kyrö Distillery. - Toimimme vanhassa Isonkyrön osuusmeijerissä, ja tämä paikka on antanut tosi paljon meidän yrityskulttuurille. Espoolaisessa teollisuushallissa olisimme täysin toisenlainen yritys, sanoo Kyrö Distilleryn tislaamojohtaja Miko Heinilä. Kuva: Timo Aalto

Hyvä esimerkki ”paikkaseksikkäästä” maaseutukunnasta ja paikan henkeä hyödyntävästä yrityksestä on Isossakyrössä syntynyt ja toimiva Kyrö Distillery. Eteläpohjalainen yritys valmistaa ruispohjaisia alkoholituotteita ja tunnetaan erityisesti maail...

Mahtavaa, että olet kiinnostunut Kuntalehden tuottamasta jutusta. Olethan jo tilaaja?

Tilaamalla Kuntalehden digipalvelun saat rajoittamattoman pääsyn palvelun sisältöön. Kirjaudu sisään tai tilaa digipalvelu.