Hyvä esimerkki ”paikkaseksikkäästä” maaseutukunnasta ja paikan henkeä hyödyntävästä yrityksestä on Isossakyrössä syntynyt ja toimiva Kyrö Distillery. - Toimimme vanhassa Isonkyrön osuusmeijerissä, ja tämä paikka on antanut tosi paljon meidän yrityskulttuurille. Espoolaisessa teollisuushallissa olisimme täysin toisenlainen yritys, sanoo Kyrö Distilleryn tislaamojohtaja Miko Heinilä. Kuva: Timo Aalto

Hyvä esimerkki ”paikkaseksikkäästä” maaseutukunnasta ja paikan henkeä hyödyntävästä yrityksestä on Isossakyrössä syntynyt ja toimiva Kyrö Distillery. Eteläpohjalainen yritys valmistaa ruispohjaisia alkoholituotteita ja tunnetaan erityisesti maail...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa