Hailuodon kunnanjohtaja Aki Heiskanen
- Meillä on ryhtikoulu yhtenä teemana. Kun ihminen kantaa itsensä hyvin, se vaikuttaa mieleen, itsetuntoon ja vuorovaikutukseen positiivisesti. Otimme käyttöön liikunta- ja kulttuurisetelit, ja henkilöstö saa käyttää tunnin viikossa työaikaa liikuntaan. Olen opiskellut Pilatesta ja Method Putkistoa, ja uskon hyvän ryhdin ja fyysisen kunnon positiiviseen vaikutukseen. Hyvä johtaminen vaikuttaa työhyvinvointiin, sanoo Hailuodon kunnanjohtaja Aki Heiskanen. (Kuva: Kai Tirkkonen)

Tuhannen asukkaan Hailuotoa johtaa Aki Heiskanen, joka korostaa työhyvinvoinnin merkitystä. Hän tykkää haastaa itseään ja on opetellut aikuisena Pilateksen ja Method Putkiston lisäksi kitaransoittoa ja jopa perinneneule tikkurin neulomista...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa