Porissa nuorten valtuutettujen määrä nousi edellisistä vaaleista, vaikka koko maassa nuorten osuus vain laski. - Voimme nyt taputtaa itseämme olalle ja sanoa, että olemme onnistuneet, iloitsee 20-vuotias uusi valtuutettu Nelly Pitkänen, kok. (oik.). Kuvassa vasemmalla uudet valtuutetut Neea Kähönen, sd., ja keskellä Porin nuorin valtuutettu Julia Liljegren, vihr.Kuva: Jussi Partanen

Porin uusilla nuorilla valtuutetuilla on hymy herkässä. Kesäkuun vaaleissa meni läpi jopa seitsemän alle 30-vuotiasta ehdokasta. Neljä vuotta sitten vastaava luku oli kaksi. Valtuuston keski-ikä laski vuodella ja on nyt 48 vuotta.

– S...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa