Tohmajärven kunnan hallintopäällikkö Heidi Pitkänen halusi opiskella ja tehdä töitä kotimaakunnassaan Pohjois-Karjalassa. Hallintopäälliköllekin on tehtävää, kun Tohmajärvellä kartoitetaan sopivia rakennuspaikkoja tuuli- ja aurinkovoima-alueelle. - Olen yllättynyt monta kertaa positiivisesti siitä, miten monipuolisesti erilaisia töitä kunnassa tehdään. (Kuva: Riikka Hurri)

Kiteeltä kotoisin oleva Heidi Pitkänen halusi vahvistaa yhteyttään kotimaakuntaansa Pohjois-Karjalaan, kun hän päätti opiskella hallintotieteiden maisteriksi. Kuntasektorilla hyödyllinen koulutus on osaltaan mahdollistanut hänen ...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa