Anne Issakainen aloittaa Sarastian toimitusjohtajana 4. syyskuuta. (Kuva: Sarastia)

Anne Issakainen aloittaa 4. syyskuuta talous- ja henkilöstöpalveluyritys Sarastian toimitusjohtajana. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Baronalta, jossa hän on työskennellyt palvelukeskustoiminnan sekä Ihmiset ja kulttuuri -palvelualueen johtajana.

– Sarastia palvelee laajasti suomalaisia kuntia ja hyvinvointialueita. Laadukkaiden ja kustannustehokkaiden palveluiden tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa, jotta kunnat ja hyvinvointialueet voivat toteuttaa tavoitteensa ja velvoitteensa. Sarastia haluaa kulkea asiakkaidensa rinnalla ja yhteistyössä tukea sekä edistää heidän uudistumistaan, Anne Issakainen toteaa Sarastian tiedotteessa.

Sarastia tiedotti helmikuun alussa, että yhtiötä pitkään johtanut Mika Kantola jättää Sarastia-konsernin toimitusjohtajan tehtävät. Siitä lähtien väliaikaisena toimitusjohtajana on toiminut yhtiön talousjohtaja Anette Vaini-Antila.

Sarastia on ollut paljon esillä julkisuudessa viimeisen vuosien aikana. Yhtiön johtoporras on saanut selvitellä ja selitellä Helsingin palkanmaksujärjestelmämuutokseen liittyviä ongelmia yllin kyllin.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*