Anne Kanerva aloitti Siun työterveys Oy:n toimitusjohtajana 15. toukokuuta. (Kuva: Siun sote)

Pohjois-Karjalan hyvinvointialuekonserniin kuuluvan Siun työterveys Oy:n toimitusjohtajana on 15. toukokuuta aloittanut terveystieteiden maisteri Anne Kanerva. Yhtiön edellinen toimitusjohtaja Anne Kosonen sanoutui irti tammikuussa ja jatkoi tehtävässä huhtikuun loppuun.

Kanerva on työskennellyt julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnassa sote-toimialalla kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on toiminut muun muassa Sarastia Oy:n, IBM:n, Espoon kaupungin, FCG:n ja HUSin palveluksessa.

-Uskon yhteiseen tekemiseen ja luottamukseen sekä suhteessa henkilöstöön että omistajiin, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Omalta osaltani pyrin rakentamaan hyvää yhteistyötä omistajien ja asiakkaiden kanssa niin että pystymme tuottamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset tulevaisuuden työterveyspalvelut, sanoo Anne Kanerva Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen eli Siun soten tiedotteessa.

Kanerva valikoitui toimitusjohtajaksi runsaasta kymmenestä hakijasta.

-Annella on tehtävään korkea motivaatio ja halu kehittää julkisomisteista työterveyshuoltoa, mitkä muiden ominaisuuksien ohella nousivat merkittäviksi valintakriteereiksi, kertoo Siun työterveys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Naukkarinen.