Kuva: Pixabay

Keski-Suomen hyvinvointialueen tarkastuslautakunta on valinnut hyvinvointialueen uudeksi arviointijohtajaksi terveystieteiden maisteri Heli Tunturi-Kemppaisen. Tunturi-Kemppainen työskentelee tällä hetkellä kehittämispäällikkönä Tähtisairaalassa Tays Kehittämisyhtiö Oy:ssä.

Tunturi-Kemppainen sai tarkastuslautakunnan virkavaalissa viisi ääntä ja Taija Myyrä neljä ääntä. Lautakunta päätti viran koeajaksi kuusi kuukautta ja arviointijohtajan kokonaispalkaksi 7000 euroa kuukaudessa. Taija Myyrä valittiin varalle.

Virkaa tavoitteli 24 kelpoisuusehdot täyttänyttä hakijaa. Kelpoisuusehtona oli ylempi korkeakoulututkinto ja eduiksi katsottiin muun muassa julkisen hallinnon laaja-alainen osaaminen sekä kokemusta arviointi- ja tarkastustoiminnasta. Lautakunta kutsui haastatteluun viisi hakijaa.

-Hakuprosessi on ollut varsin onnistunut ja lautakunnan työskentely on ollut asian osalta kiitettävää. Olen todella onnellinen siitä, että saamme joukkoomme näin pätevän ja motivoituneen työntekijän. Uskon, että yhteistyömme tulee olemaan laadukasta ja saamme edistettyä yhdessä hyvinvointialueen tarkastus- ja arviointitoimea huimasti, toteaa tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Elma Hyöky, vihr., hyvinvointialueen tiedotteessa.

Arviointijohtaja toimii ulkoisen tarkastuksen ja arvioinnin yksikön johtajana sekä tarkastuslautakunnan esittelijänä.