Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana on nimittänyt Katja Koskisen ja Mikko Mäntylän asiakkuuspäälliköikseen. Koskinen siirtyy tehtävään Vimanan hankehallintatehtävistä ja Mäntylä Valtorin asiakaspalvelupäällikön tehtävästä.

Katja Koskinen

Koskinen saa 2.1.2019 alkaen vastuulleen valtion toimijoiden asiakkuudet, ja Mäntylä taas vastaa maakuntien asiakkuuksista 21.1.2019 alkaen.

Katja Koskinen on toiminut projektipäällikkönä Vimanalla kesäkuusta 2018 alkaen. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa kehityspäällikkönä valtion yhteishankintayhtiö Hanselissa ja eri asiantuntijatehtävissä Valtiokonttorilla.

Mikko Mäntylä siirtyy Vimanaan valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin asiakaspalvelupäällikön tehtävästä. Hänellä on aiempaa kokemusta myös IT-palveluyrityksen asiakkuuspäällikön ja palvelupäällikön tehtävistä.

Mikko Mäntylä

Vimanalla on tähän saakka toiminut yksi asiakkuuspäällikkö, Hanna Manelius, joka siirtyi projektipäälliköksi maakuntien palvelukeskus SoteDigiin.

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana tarjoaa maakunnille digitalisaatioon liittyviä asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankkii markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta tarvittavia ICT-ratkaisuja.

Vimana on kesällä 2017 perustettu valtio-omisteinen osakeyhtiö, joka toimii valtiovarainministeriön ohjauksessa. Maakuntauudistuksen astuessa voimaan 90 prosenttia Vimanan omistuksesta siirtyy maakunnille. Yhtiössä on 32 työntekijää.