Kuva: Pixabay

Yhteiskuntatieteiden maisteri Mari Pitkänen on aloittanut Joensuun kaupungin henkilöstöjohtajana 5. syyskuuta. Pitkänen siirtyy virkaan kaupungin palvelusuhdepäällikön työstä.

Joensuun kaupunginhallitus hyväksyi siirron yksimielisesti kokouksessaan maanantaina 4. syyskuuta. Henkilöstö- ja yhteysjohtajana toimi aiemmin Sari Kupiainen, joka irtisanoutui virastaan kesäkuussa siirtyessään uudelle uralle kauppiaaksi. Kupiaisen tehtävät jaettiin hallintosääntöuudistuksella kahteen osaan. Uuden hallintosäännön mukaan henkilöstöasioista vastaa henkilöstöjohtaja ja muut virkatehtävät siirtyvät kaupunginjohtajan alaisuuteen. Palvelusuhdepäällikön virka lakkautui hallintosäännön muutoksen yhteydessä.

-Otan innoissani vastaan uuden roolin kaupungilla. Nautin kovasti työskentelystä täällä. Olen saanut tutustua organisaatioon jo aiemmassa työssäni ja siksi on helppo tarttua toimeen välittömästi myös tässä uudessa tehtävässä. Joensuu on hieno työpaikka ja on ilo olla mukana kehittämässä sitä edelleen, sanoo Mari Pitkänen Joensuun kaupungin tiedotteessa.