Kuva: Kunta.tv
Regina Saari on johtanut vuoden lopussa päättyvää Pirkanmaan työvoima- ja yrityspalvelujen alueellista kokeilua.

Tradenomi (ylempi AMK) Regina Saari on nimitetty 1.1.2019 alkaen Tampereen kaupungin työllisyyspalveluihin työllisyysjohtajan virkaan. Työllisyysjohtaja vastaa kaupungin työllisyyspalvelujen johtamisesta, toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisesta kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Tampereen kaupungin työllisyyspalveluissa tuotetaan tavoitteellisia, yksilöllisiä, työelämälähtöisiä sekä kumppanuuteen perustuvia työllisyyspalveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Työllisyyspalvelujen keskeisenä tavoitteena on turvata alueen työnantajien työvoiman saatavuus Tampereella ja kaupunkiseudulla sekä tarjota työnhakijoille tavoitteellisia ja yksilöllisiä työllisyyspalveluja.

Regina Saarella on monipuolinen, reilun 20 vuoden kokemus erilaisista työllisyydenhoidon johtamis-, esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Saari on työskennellyt Pirkanmaan työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisen kokeilun ohjelmajohtajana ja aiemmin muun muassa Pirkanmaan TE-toimiston ja Sastamalan TE- toimiston johtajana.

– Työllisyydenhoidon kenttä on parhaillaan lainsäädännön ja eri toimijoiden roolien osalta valtavassa muutoksessa. Työllisyyspalvelujen toimintaa organisoidaan uudelleen työllisyyskokeilun päättyessä: valmistaudumme maakuntauudistukseen ja välivuosiin ennen maakuntauudistusta, Regina Saari sanoo Tampereen kaupungin tiedotteessa.

Työllisyysjohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 14 henkilöä, joista kelpoisia oli 12. Työllisyyspalvelut ovat osa Tampereen kaupungin elinvoima- ja kilpailukykypalveluja.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*