Kainuun sote-kuntayhtymän erikoissuunnittelija, terveystieteiden maisteri Saara Pikkarainen Ristijärveltä on valittu Kainuun sote- ja maakuntauudistuksen asiantuntijan tehtävään ajalle 9.1.2017–30.6.2017.

Tehtävään sisältyy Kainuun sote- ja maakuntauudistuksen muutosfoorumin valmistelu ja toimeenpano. Tavoitteena on rakentaa vuoden 2017 alkupuoliskolla foorumista uudelle maakunnalle pysyvä osallistamisen ja vuorovaikutuksen kanava.

Muutosfoorumi toimii kansalais-, yhdistys-, yritys- ja muuhun sidosryhmävaikuttamiseen keskittyvänä keskustelu- ja työskentelyareenana. Muutosfoorumiin kytketään mukaan jo toiminnassa oleva Kainuun järjestöfoorumi,joka on Kainuun maakunnallisten kansalaisjärjestöjen perustama yhteistyöelin.

Muutosfoorumissa käsitellään maakunnan esivalmistelun tuotoksia ja luodaan pohjaa tulevalle maakuntaohjelmalle ja –strategialle sekä ideoidaan maakunnan kehittämistä.

Tehtävä on puolipäiväinen ja sen rahoituksesta vastaavat yhteisesti Kainuun liitto, sote-kuntayhtymä, ely-keskus ja TE-toimisto.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*