Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy palkkasi syyskuun alussa työntekijän nimikkeellä Talent Attraction Manager. Tehtävässä aloitti Laura Lindeman.

Lindeman toimii Talent Tampere Start -hankkeen vetäjänä. Sen tavoitteena on luoda pysyvä palvelumalli, joka saattaa yhteen Pirkanmaan työnantajat ja kansainväliset osaajat: miten eri toimijoiden yhteistyö järjestyy, millaisia palveluja tarvitaan yrityksille ja millaisia osaajille.

– Tarkoituksena on vähentää nykyistä sirpaleisuutta ja luoda esimerkiksi verkkopalvelu, josta sekä yritykset että osaajat löytävät kaiken mitä tarvitaan, jotta työ ja tekijä voivat kohdata, Lindeman kertoo.

Tredean toimitusjohtaja Päivi Myllykangas sanoo, että yritysten suurin syy pysyä Tampereen kaupunkiseudulla on osaavan työvoiman saatavuus ja pysyvyys.

– Tredean tehtävä on pitää huolta siitä, että näitä osaajia on yritysten saatavilla myös jatkossa. Talent Attraction on olennainen osa investointien houkuttelua, sillä osaajat houkuttelevat yrityksiä ja elinvoimaiset ja innovatiiviset yritykset houkuttelevat edelleen osaajia, Myllykangas toteaa.

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*