Tämänkertaisessa Kuntalehden kyselyssä esiin nousivat lukuisat näyttelyt ja luontokohteet. Esimerkiksi Iijoella on tarkoitus järjestää kesä-heinäkuun vaihteessa melonta- ja soututapahtuma. Kunnat ja tapahtumajärjestäjät ovat tietysti varautuneet siihen, että jotkut tapahtumat ja näyttelyt joudutaan vielä perumaan tai siirtämään. Pienehköjä tapahtumia voidaan kuitenkin kehitellä nopeallakin aikataululla. Kuvassa Kalle Päätalon lapsuudenkoti, nykyään museona toimiva Kallioniemi Taivalkosken Jokijärvellä

Kuntalehden jo perinteeksi muodostuneen kesätapahtumakyselyn anti on huikea. Saimme tietoja yli sadan kunnan kesämenoista ja -nähtävyyksistä. Kiitos!

Koska korona vaanii vielä nurkissa, kunnat ja tapahtumajärjestäjät ovat tietysti varautuneet ...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa