Tredean Oula Välipakka ja NurseBuddyn Simo Hännikkälä korostavat yhteisöllisyyden merkitystä etenkin pienille startupeille. (Kuva: Kunta.tv)

Tampereella yliopisto, yritykset ja startupit tekevät yhteistyötä, joka rikastuttaa koko seutua, sanoo Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n senior manager Oula Välipakka.

Tredean Internet of Tampere -osasto yritys- ja teknologiatapahtuma Slushissa veti runsaasti kiinnostuneita ihmisiä tapahtuman avauspäivänä.

– Tampereella on monta startup-hubia, joiden yritykset ovat keskenään verkottuneet, Välipakka kertoo.

Yhteisöllisyys onkin startupeille merkittävä tekijä, sanoo ohjelmistoyritys NurseBuddyn toimitusjohtaja Simo Hännikkälä.

Mainos– Kaikki kohtaavat vaikeiita juttuja joita ei ehkä ole kohdanneet aiemmin. Sillä, että pystytään jakamaan kokemuksia ja juttelemaan ratkaisuista, saadaan monta mutkaa oikaistua.

Kotihoidon organisointiratkaisuja tuottavan NurseBuddyn toi Slushiin mm. keväällä alkava rahoituskierros.

– Tavoitteina on myös löytää verkostoja ja yhteistyökumppaneita, ja nauttia suomalaisen yrittäjyyden uudesta aallosta, Hännikkälä sanoo.

Tredea puolestaan haluaa lisää kansainvälistä huomiota alueelleen.

– Helsinki tunnetaan kansainvälisesti aika hyvin, mutta meidän pääfokuksemme on investorien löytämisen ohella tuoda esille Tamperetta.

Oula Välipakka ja Simo Hännikkälä Kunta.tv:n haastattelussa:

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*