FCG ja ruotsalainen JobMatch ovat solmineet yhteistyösopimuksen soveltuvuustesteistä. Jatkossa FCG:n Kuntarekry-palvelu tarjoaa JobMatchin soveltuvuustestejä julkiselle sektorille yksinoikeudella Suomessa.

– Meillä ei ole aiemmin ollut tarjolla työkalua työntekijöiden soveltuvuusarviointiin. JobMatchin testijärjestelmän avulla työnantajat voivat kustannustehokkaasti tehdä soveltuvuusarviointeja isoille määrille työnhakijoita. Samalla voimme tuoda uusia näkökulmia julkisen sektorin rekrytoijille, joiden avulla he voivat kehittää rekrytointejaan. Myös työnhakijat saavat JobMatchin avulla arvokasta tietoa työnhakunsa tueksi, kertoo asiakkuusjohtaja Merja Peltola FCG:n tiedotteessa.

FCG:n Rekrytointi- ja HR-ohjelmistoratkaisut-liiketoiminnan tunnetuin palvelu on Kuntarekry, jota käyttää rekrytoinneissaan yli 400 organisaatiota. Palveluun on rekisteröitynyt yli miljoona työnhakijaa.

JobMatchin kansainvälistymisestä vastaava johtaja Fredrik Nordén kertoo, että yhtiö toimii jo vahvasti yhteistyössä Ruotsin julkisen sektorin rekrytoijien kanssa.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)– FCG täyttää kaikki kansainvälisen liikekumppanin toiveemme. Heillä on laaja verkosto, hyvin kehittynyt ja kansallisesti kattava organisaatio, jolla on korkea osaaminen. Olemme vakuuttuneita siitä, että FCG on oikea kumppani lähteä vakiinnuttamaan JobMatchin soveltuvuustestit myös Suomen markkinalla.

FCG Finnish Consulting Group on Kuntaliiton omistama konsulttiyhtiö.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. ..ja taas kierretään hankintalakia….!

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*