Kittilän kunnanjohtajan paikalta marraskuussa 2014 erotetuksi joutunut Anna Mäkelä pitää hallinto-oikeuden tuoretta päätöstä odotettuna. Hallinto-oikeus totesi viime viikolla erottamispäätöksen syntyneen virheellisessä järjestyksessä, kun Mäkelää ei kuultu asian käsittelyn yhteydessä. Muutakin moitittavaa päätöksestä löytyi.

-Hallinto-oikeuden päätös oli sellainen kuin odotinkin (ja kuten varmasti jokainen kunta-alaa tunteva osasi odottaa) eikä minulla ole asiaan sen enempää kommentoitavaa, kuin vastineessani jo esitin, viestitti Anna Mäkelä Facebookin kautta maanantaiaamuna Kuntalehdelle.

Mäkelän erottamiseen liittyvää asiavyyhteä setvitään parhaillaan myös poliisin toimesta. Mäkelä uskoo asioiden aikoinaan selviävän, mutta harmittelee väärien päätösten korjaamiseen kuluvaa aikaa.

-Uskon, että asia etenee tämän päätöksen ja käynnissä olevan poliisitutkinnan edistyessä oikeaan suuntaan. Ikävää tietysti kuntalaisten ja koko kuntasektorin kannalta on, että tällaisten väärinkäytösten korjaaminen kestää niin kauan, valitteli Mäkelä Kuntalehden toimittajalle lähettämässään viestissä.

 

Asiasta aiemmin kirjoitettua Kuntalehdessä

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä