Kuva: Kari Långsjö
Puoluejohdon paneelissa Kuntamarkkinoilla 2018 puhuttiin mm. työllisyyspalveluiden järjestämisestä, soten järjestämisestä ja kokeilukulttuurista.

Kunta-alan ja koko julkisen alan päättäjäfoorumi Kuntamarkkinat järjestetään tänään ja huomenna Kuntatalolla. Kuntamarkkinoiden perinteisesti seuratuimpia tapahtumia on ollut puoluejohdon paneelikeskustelu Kuntatalon luentosalissa. Paneeli kerää tänäkin vuonna saman pöydän taakse Kuntaliiton hallituksessa olevien puolueiden johtajat.

Mukaan ovat ilmoittautuneet sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinne, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo, vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ja ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson.

Paneelikeskustelu järjestetään keskiviikkona 11.9. klo 10.00-11.30, ja sitä on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Kunta.tv:stä.

Kunta.tv lähettää lisäksi suorana keskiviikkona 11.9. klo 12.00-13.00 seminaarin, jossa käsitellään robottien hyödyntämistä kuntien päätöksenteon tukena sekä torstaina Soten seuraavat askelmerkit -seminaarin, jossa puhujina ovat mm. perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, sd. ja Helsingin sote-asioista vastaava apulaispormestari Sanna Vesikansa, vihr.

Kunta.tv:n suoriin lähetyksiin Kuntamarkkinoilta pääset tästä

Miettinen Ville
Miettinen Ville
ville.miettinen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*