Kuva: Kari Långsjö
Puoluejohdon paneelikeskustelu vetää perinteisesti Kuntatalon ison luoentosalin auloineen täyteen yleisöä. Kuva vuoden 2017 paneelista.

Keskiviikkona ja torstaina Kuntatalon täyttävän Kuntamarkkinat-tapahtuman yksi vetonauloista on perinteinen puoluejohdon paneelikeskustelu keskiviikkona aamupäivällä.

Paneelissa ovat läsnä Kuntaliiton hallituksessa olevien puolueiden seuraavat edustajat: kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, kesk., valtiovarainministeri Petteri Orpo, kok., sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinne, vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto, perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari, vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ja ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson.

Paneelikeskustelu käydään klo 10.00-11.30, ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Kunta.tv:ssä.

Kuntamarkkinoiden runsaan 300 tietoiskun ja seminaarin aiheet käsittelevät muun muassa sote- ja maakuntauudistuksen, työllisyyden haasteiden, teknologian mahdollisuuksien ja talouden näkymien vaikutuksia kunnissa.

Puoluejohdon paneelista ja muista kuntia koskettavista asioista voi antaa suoraa palautetta Kuntalehden järjestämällä ”elävällä mielipidepalstalla” keskiviikkona klo 12.30-12.50. Kunkin mielipiteen esittämiselle on aikaa minuutti. Kuntalehti saattaa risut, ruusut, kehitysideat ja muut terveiset valtionjohdon tietoon ja pyrkii toimittamaan julkaisukanavissaan mahdolliset vastineet mielipiteisiin. Mielipiteet julkaistaan lehden verkkosivuilla osoitteessa kuntalehti.fi, ja parhaat pääsevät lokakuussa ilmestyvään Kuntalehteen 10/2018.

Kuntalehden elävän mielipidepalstan löydät Kuntatalon 3. kerroksesta huoneesta A 3.2.

Kuntamarkkinoiden suorat lähetykset Kunta.tv.ssä

Kuntamarkkinoiden ohjelma

Miettinen Ville
Miettinen Ville
ville.miettinen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*