Palveluseteli on Kouvolassa käytössä mm. päivähoidossa. Lähivuosina se otetaan käyttöön myös ikääntyvien säännöllisessä kotihoidossa. (Kuva: Ville Miettinen)

Palvelusetelien käyttöä on tarkoitus laajentaa yhä useampiin palveluihin Kouvolassa osana kaupungin palvelu- ja hankintapoliittista linjausta.

Tavoitteena on, että palvelusetelien euromääräinen arvo kymmenkertaistuu 8 miljoonaan euroon vuonna 2020.

Kouvola haluaa kasvattaa erityisesti paikallisten yritysten kilpailukykyä palvelusetelin avulla. Tavoitteena on, että paikallisten toimijoiden osuus kaupungin ulkoisilta markkinoilta ostettavien palveluiden ja tavaroiden euromääräisestä arvosta on 50 % vuonna 2020.

– Ikääntyville suunnatuissa palveluissa palveluseteli otetaan käyttöön lähivuosina myös säännöllisessä kotihoidossa, tilapäisen kotihoidon sairaanhoitopalveluissa, tavallisessa palveluasumisessa ja ikääntyneiden päivähoidossa, kertoo ikääntyneiden palveluiden johtaja Arja Kumpu.

MainosNykyään Kouvolalla on palveluseteli käytössä päivähoidossa ja vanhusten tehostetussa palveluasumisessa sekä pienessä mittakaavassa kotihoidossa, omaishoidossa ja vammaispalveluissa.

Lue myös: Kouvola vähentänyt erityisesti esimiehistä

MainosJatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*