SPC Doctor Oü:n kanssa piti tehdä sopimus viidestä vuokralääkäristä, mutta toistaiseksi heitä ei ole saatu palvelukseen ensimmäistäkään.

 

Jyten oli tarkoitus ostaa tarjouskilpailun voittaneelta lääkäripalveluja toukokuun alusta alkaen. Sopimusten teko takerteli aluksi kieliongelmien vuoksi, kun virolaisfirma tarjosi lääkäreitä, joiden suomen kielen taito osoittautui riittämättömäksi.

 

Sopiviksi ja päteviksi arvioidut lääkärit puolestaan eivät jostain syystä ole sitten saapuneetkaan Jyväskylän seudulle töihin. Ylilääkäri Sakari Ritala kertoo Ylelle, että yhteistyö virolaisfirman kanssa on ollut hyvin ikävää.

 

– Sieltä oli tavattu ja testattu lääkäreitä, ja siellä oli kolme semmoista lääkäriä, joita me luultiin, että he olisivat olleet meillä töissä, mutta he olivatkin sitten menneet muualle, eikä heitä saatu tänne.

 
Nyt Jyte elättelee toiveita yhden virolaislääkärin saapumisesta, mutta tämänkin tulo näyttää epävarmalta.
 
– Tämäkin nyt on jotenkin vähän ikävästi mennyt, että hänen piti maanantaina tulla töihin, mutta häntä ei ole vielä näkynyt tänä päivänäkään, Ritala harmitteli tiistaina iltapäivällä.
 
– Meidän kannalta yhteistyö tämän firman kanssa on ollut hyvin ikävää. Että nyt ollaan toiveissa, että tämä yksi lääkäri saapuisi edes tästä firmasta töihin, että kaiken kaikkiaan ollaan oltu hyvin pettyneitä ja surullisia tämän firman toimintaan, Ritala harmittelee Ylelle.
 
Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveysasemille saadaan nyt vuokralääkäreitä tarjouskilpailussa toiseksi tulleen suomalaisen Attendo MedOnen kautta. Kaksi vuokralääkäriä on jo aloittanut Tikkakoskella.
 
(KL)
 
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*