Tero Seppälä on ollut parhaimmillaan yhdeksäs olympialaisissa. (Kuva: Niina Vatanen/Kontiolahden kunta).

KUNTAKIERROS Kontiolahden kunta on solminut markkinointisopimuksen ampumahiihtäjä Tero Seppälän kanssa. Kontiolahtelainen Seppälä on Suomen ampumahiihtomaajoukkueen edustusurheilija.

– On ollut hienoa seurata Tero Seppälän kehitystä ja haluamme omalta osaltamme olla tukemassa hänen uraansa. Olemme tyytyväisiä, että Kontiolahden ainutlaatuiset liikuntapaikat tarjoavat mahdollisuuden myös urheilijoiden harjoitteluun ja kilpailemiseen, Kontiolahden kunnanjohtaja Jari Tuononen sanoo kunnan tiedotteessa

Kontiolahti on brändännyt itseään liikkuvana kuntana ja aikoo lisätä liikuntaan ja urheiluun liittyvää markkinointia. Kontiolahdella katsotaan, että Tero Seppälä edistää myönteistä kuvaa liikkuvasta kunnasta.

– Muutin 1,5 vuotta sitten Kontiolahden Lehmoon ja olen ollut todella tyytyväinen. Haluan tuoda esille ja näyttää omalla esimerkilläni, miten monipuolisesti ja hienoissa maisemissa Kontiolahdella saa liikkua ja urheilla, Seppälä sanoo.

Seppälä, 26, on Suomen miesampumahiihtäjien kärkinimi. Hän oli yhdeksäs yhteislähtökisassa Pekingin talviolympialaisissa helmikuusssa 2022.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*