Jatta Heikkinen palkittiin torstaina 4. lokakuuta ympäristönsuojeluviranomaisten vuosiseminaarissa Lammilla. (Kuva: Äänekosken kaupunki)

KUNTAKIERROS Vuoden 2023 ympäristönsuojeluviranhaltijaksi on valittu Äänekosken kaupungin ympäristötarkastaja Jatta Heikkinen.

– Jatta Heikkinen on monipuolinen ammattilainen, tasapuolinen kaikkia kohtaan, jämäkkä ja aktiivinen, Ympäristönsuojeluviranhaltijat ry perustelee valintaa.

Heikkinen on työskennellyt Äänekosken ympäristötarkastajana pian viiden vuoden ajan.

-Ympäristötarkastajan työ Äänekoskella on vaativaa, mutta myös monipuolista ja antoisaa. Se vaatii halua ja tahtoa itsensä kehittämiseen, jotta jatkuvasti muuttuvassa lakiviidakossa suunnistaminen onnistuisi ja jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, Heikkinen sanoo Äänekosken kaupungin tiedotteessa.

– Erityiskiitokset kuuluvat Äänekosken kaupungin mahtavalle työyhteisölle ja esimiehelle, joilta olen saanut tukea aina tarvittaessa ja jotka ovat valaneet uskoa omaan osaamiseen. Ilman talon sisäistä, sujuvaa yhteistyötä, tukea ja motivaatiota ruokkivaa työyhteisöä tämän työn tekeminen ei onnistuisi, Heikkinen jatkaa.

Heikkinen palkittiin 4. lokakuuta ympäristönsuojeluviranomaisten vuosiseminaarissa Lammilla.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä