Päijät-Hämeen keskussairaalan pääsisäänkäynti
Päijät-Hämeen keskussairaalassa tehdään laaja remontti. (Kuva: Johanna Järvelä, Päijät-Hämeen hyvinvointialue)

Osa Päijät-Hämeen keskussairaalan toiminnoista muuttaa sairaalan uudistamisen vuoksi väistötiloihin vuonna 2024. Vanhoja keskussairaalan osia puretaan pois ja tilalle rakennetaan korvaavat osat.

Sairaalan vanhoja osia on purettu ja uusia rakennettu vuodesta 2019 alkaen, ja seuraava uudistusprojekti ajoittuu vuosille 2024–2029. Osa keskussairaalan toiminnoista muuttaa purettavista rakennusosista saneerattuihin väistötiloihin vuodenvaihteen jälkeen.

Lasten ja nuorten neurologian poliklinikka ja lastenneurologian osasto 14 siirtyvät 8. tammikuuta alkaen keskussairaalan H-osaan, 2. kerrokseen. Yksiköihin kuljetaan sairaalan pääovesta.

Reumapoliklinikan vastaanotot ovat 10. tammikuuta alkaen uudessa sijainnissa rakennuksen ST-osassa, K2-kerroksessa, joka on toimistorakennuksen katutasossa. Samaan sijaintiin siirtyvät 15. tammikuuta myös ihotautien ja allergologian poliklinikan vastaanotot. Yksiköihin on oma sisäänkäynti toimistorakennuksessa.

Oikealle osastolle tai poliklinikalle löytää opasteita seuraamalla sekä kutsukirjeen mukana postitetun reittikartan avulla, hyvinvointialue tiedottaa. Alkuvuonna muuttavien yksiköiden reittikartat löytyvät myös hyvinvointialueen verkkosivuilta.

Myöhemmin maalis–huhtikuussa muuttavien poliklinikoiden ja osastojen siirtymisestä tiedotetaan myöhemmin.

Lue täältä Kuntalehden sote-aiheisia juttuja

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä