Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja kunnille tuottavan Taitoan tulos vuoden ensimmäisen kolmanneksen ajalta on budjetoitua parempi, ja koko vuoden osalta ennakoidaan positiivista tulosta. Liikevaihtoennuste vuodelle 2013 on 28 miljoonaa euroa. 

Viime vuonna, joka oli Taitoan toinen toimintavuosi, yhtiön tuloskurssi kääntyi ylöspäin ja liikevaihto kolminkertaistui samalla, kun sen tuottavuus parani 20 henkilötyövuodella. Konserni päätyi positiiviseen tulokseen ja oma pääoma vahvistui 0,5 miljoonalla eurolla.
 
Yhtiön valtakunnallinen kasvu jatkuu edelleen. Varkauden kaupunki siirsi talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Taitoaan kesäkuun alussa, mikä vahvisti entisestään Taitoan toimintaa Itä-Suomessa, jossa toimipisteitä on jo Kouvolassa, Mikkelissä ja Kotkassa. Myös Pyhärannan kunta on päättänyt siirtää palvelut Taitoaan  vuoden 2014 alussa.

Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon valtakunnallinen yhtiö, joka toimii Itä-Suomen lisäksi Pohjois-Suomessa Rovaniemellä sekä alueen muissa kunnissa, Länsi-Suomessa Salossa sekä Etelä-Suomessa Karkkilassa. Taitoa työllistää 380 henkilöä. Vuonna 2012 yhtiön liikevaihto oli 19,5 miljoonaa euroa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä