Kevan hallituksen puheenjohtaja Anna-Kaisa Ikonen ja vasta valittu toimitusjohtaja Kevassa tiistaina. (Kuva: Hannu Kataja)

Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen on valittu Kevan uudeksi toimitusjohtajaksi.

Kevan valtuuskunta valitsi tiistaina Kietäväisen tehtävään Kevan hallituksen tekemän esityksen mukaisesti. Valinta oli yksimielinen.

Kuntaliitossa Kietäväinen on vastannut mm. kuntataloudesta, työmarkkina-asioista ja eläkepolitiikasta. Kietäväinen toimi keskustan kansanedustajana 1983-1991.

– Timo Kietäväinen tuntee hyvin kunnallishallinnon ja kuntien toimintaympäristön muutokset. Tämä osaaminen sekä laajat verkostot antavat hänelle vahvan pohjan toimitusjohtajana ottaa haltuun Kevan haasteita, joissa painottuvat aluehallinnon uudistus ja sote-uudistuksen vaikutukset eläkejärjestelmään, perustelee valtuuskunnan puheenjohtaja Harri Jokiranta Kevan tiedotteessa.

Juttua muokattu klo 15.44: Lisätty Harri Jokirannan kommentti.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Olisiko nyt hyvä hetki vähentää Kuntaliiton toimitusjohtajat kolmesta kahteen?

  2. Timo Kietäväinen oli paras valinta Kevan toimitusjohtajaksi. Timo K.. tuntee, tietää ja hallitsee kuntatalouden ja hänellä on realistinen tilannekuva suomalaisesta yhteiskunnasta. Onnea Timolle ja meille Kevan asiakkaille.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä