Kunnanjohtajaksi Pelloon? Kun Pello viimeksi täytti kunnanjohtajan paikkaa vuodenvaihteessa 2017–2018, hakijoita oli 14. (Kuva: Pellon kunta)

Hakuaika Pellon kunnanjohtajan virkaan päättyy perjantaina kello 15. Eläkkeelle ensi kesänä jäävä kunnanjohtaja Eero Ylitalo houkuttelee asiaa vielä harkitsevia laittamaan paperit pikaisesti sisään.

– Jos haluat Pellon kapellimestariksi, niin ei muuta kuin paperit sisään ja äkkiä, Ylitalo hoputtaa kunnan Facebook-sivulla julkaistulla videolla ja kertoo siirtyvänsä vanhoihin hommiinsa rumpaliksi.

Ylitalo kannustaa hakijoita kolmella videolla. Yhdessä Ylitalo on liikkeellä potkukelkalla, toisessa Eero Mäntyrannan hengessä suksilla ja kolmannessa hän paukuttaa rumpuja.

Pellon valtuusto valitsi Ylitalon kunnanjohtajaksi tammikuussa 2018. Aiemmin, vuodesta 2013, hän työskenteli Kyyjärven kunnanjohtajana. Ennen kuntajohtajavuosiaan Ylitalo toimi pitkään Pellossa johtavissa luottamustehtävissä keskustan edustajana ja oli myös keskustan Peräpohjolan piirin puheenjohtajana.

MainosKun Pello viimeksi täytti kunnanjohtajan paikkaa vuodenvaihteessa 2017–2018, hakijoita oli 14.

Pello kunnan Facebook-sivu