Kuopiolaiset sisarukset Nana (vas.), 16, ja Milla Nissinen, 14, käyttävät Kuopion kaupungin uutta lasten ja nuorten hyvinvointiranneketta, jolla he pääsevät uimaan, kuntosalille ja elokuviin. Kun kaupunki etsi viime kesänä rannekelähettiläitä, jotka saisivat hyvinvointirannekkeen itselleen ja jakaisivat sosiaalisessa mediassa kokemuksiaan sen käytöstä, he tarttuivat haasteeseen. Kaupunki otti tavoitteekseen myydä tänä vuonna 1 000 ranneketta, mutta tavoite ylitettiin jo alkusyksyllä. Rannekkeen on hankkinut jo noin 10 prosenttia 6–20-vuotiaista kuopiolaisista. (Kuva: Akseli Muraja)

Kuopiolaissisarukset tykästyivät kaupungin uuteen lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeeseen. He toimivat rannekelähettiläinä ja somettavat sen käytöstä kavereilleenkin, jotta nämäkin innostuisivat liikkumaan ja harrastamaan kulttuuria.

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa