Ilkivallasta ja varkaudesta tehdään rikosilmoitus poliisille, Diak tiedottaa.

Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin-kampuksen pihan salkoon eilen nostettu sateenkaarilippu on joutunut ilkivallan kohteeksi. Diakin oli tarkoitus liputtaa koko Helsinki Pride -viikon ajan Helsingin-kampuksella seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta.

Tuntematon henkilö katkaisi lipputangon narut ja vei lipun pian sen nostamisen jälkeen. Lisäksi Diak tiedottaa, että ilkivallasta ja varkaudesta tehdään rikosilmoitus.

– Tämä teko on osoitus siitä, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksista on pidettävä entistä kovempaa ääntä. Aiomme jatkossakin liputtaa Priden puolesta ja tämä saa meidät kehittämään entistä moninaisempia keinoja tuoda sateenkaarisymbolia esille. Diak edistää hyvää maailmaa ihmisille taustasta riippumatta. Edistämässämme maailmassa ei ole tilaa minkäänlaisille ihmisarvoa loukkaaville teoille, sanoo Diakin toimitusjohtaja-rehtori Elina Juntunen.

Sateenkaarilippu nostetaan salkoon uudestaan heti, kun se on mahdollista.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)



Diakin Helsingin-kampus sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa, Arabianrannan, pohjoisen Kalasataman ja Kumpulan kampuskeskittymässä, Arabian kauppakeskuksen palveluiden läheisyydessä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Lisäksi Diak tiedottaa osallistuvansa koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen hanketoimintansa kautta.

Lue myös:

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*