Liisa Hupli-Oinonen aloittaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäjohtajana ensi vuoden alussa. (Kuva: Etelä-Karjalan hyvinvointialue)

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen aluehallitus on valinnut Imatran kaupungin viestintäjohtajan Liisa Hupli-Oinosen hyvinvointialueen viestintäjohtajaksi.

Hupli-Oinonen on yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt Imatran kaupungin viestintäjohtajana vuodesta 2017 alkaen ja sitä ennen muun muassa Joutseno-lehden päätoimittajana.

Viestintäjohtajan paikkaa tavoitteli 16 hakijaa, joiden joukossa oli lukuisia kokeneita journalisteja ja julkisen alan viestijöitä. Rekrytointiryhmä valitsi jatkoon 5 hakijaa.

– Hakijajoukon taso oli todella kova. Liisa Hupli-Oinosella on pitkä ja vakuuttava kokemus viestinnän vastuullisissa tehtävissä. Hänellä on myös kiistatta hakijoiden paras paikallistuntemus, mikä uudessa tehtävässä on etu, perustelee aluehallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen, sd., valintaa hyvinvointialueen tiedotteessa.

Viestintäjohtaja toimii hyvinvointialuejohtajan alaisuudessa ja on johtoryhmän jäsen.

– Valintaprosessissa meitä hakijoita ei todellakaan päästetty helpolla. Odotan innolla uutta työtä, koska pääsen mukaan loistavaan tiimiin ja eteenpäin katsovaan johtoryhmään. Hyvinvointialueesta viestiminen avoimesti ja ketterästi niin eteläkarjalaisille kuin Etelä-Karjalan hyvinvointialueen työntekijöille on nyt muutosvaiheessa erityisen tärkeää, Hupli-Oinonen sanoo.