Tontti viljelymaisemalla? Laitila houkuttelee asukkaita uudelle Laessaaren asuinalueelle. (Kuva: Jarno Elo / Laitilan kaupunki)

Laitilan kaupunki houkuttelee tontinostajia edullisilla hinnoilla, reilunkokoisilla tonteilla ja kananmunilla. Vuoteen 2024 mennessä kasitien varressa sijaitsevalta Laessaaren asuinalueelta tontin ostanut perhe saa kaupanpäällisiksi vuoden munat lähellä sijaitsevalta munatilalta.

-Uudet laitilalaiset pääsevät heti uuden kotikaupungin makuun. Laitilassa tuotetaan edelleen suuri osa suomalaisista kananmunista, kaupunginjohtaja Lauri Kattelus sanoo Laitilan kaupungin tiedotteessa.

Laitila tavoittelee Laessaaren uudesta asuinalueesta viihtyisää, vehreää ja omaleimaista kokonaisuutta. Alueelle on tullut myyntiin 24 uutta tonttia. Autoilija pääsee Laessaaresta kasitielle parissa minuutissa ja keskustan palvelut, koulut ja päiväkotikin ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

-Laessaaren valtakunnallisesti arvokas viljelymaisema tarjoaa elämälle kauniit puitteet. Uusi asuinalue rajautuu viljapeltoihin, puistoalueeseen ja historialliseen Sirppujokeen. Oman viehätyksensä tuo myös Laessaaren lehtipuupuistikko, tammet ja suojellut pähkinäpuupensaat. Täällä on mukava katsella vuoden ajan vaihtumista peltomaisemassa, ja retkeillä ja leikkiä lähiluonnossa, kehuu kaupunginjohtaja Kattelus.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*