Someron kampanjahintaisilla tonteilla on kyltit, joten tontteja voi käydä katsastamassa myös paikan päällä. (Kuva:: Someron kaupunki)

KUNTAKIERROS Somero juhlii kuluvana vuonna 30-vuotista taivaltaan kaupunkina. Someron kunta muuttui Someron kaupungiksi vuoden 1993 alusta.

Juhlavuoden kunniaksi Somero myy omakotitontteja juhlahintaan. Kaupunginhallitus on päättänyt omakotitonttien määräaikaisesta myyntikampanjasta, joka on voimassa kahden kuukauden ajan 15.9.–13.11.

Kaupunki myy kuusi tonttia 30 prosentilla normaalihinnasta, ja lisäksi yksi tontti myydään sähköisessä huutokaupassa alennettuun lähtöhintaan.

-Voimme ylpeydellä kertoa, että Somerolla eletään hyvää ja sujuvaa arkea. Meillä on elinvoimainen kaupunki, loistavat palvelut, päiväkodit ja koulut ja harrastaa voi vaikka mitä. Somerolta ajelee nopeasti isompiin kaupunkeihin töiden, viihteen tai palveluiden ääreen, jos on tarvetta. Täällä onkin myös paljon monipaikkaisia asukkaita ja etätyötä tekeviä, kertoo kehittämispäällikkö Antti Leino Someron kaupungin tiedotteessa.

Maastoon on viety kampanjakyltit, joista juhlahintaiset tontit tunnistaa. Tonttien tarkempiin tietoihin pääsee tutustumaan myös osoitteessa www.yllattavasomero.fi/tontit-ja-asunnot/.

-Kampanjassamme myynnissä olevat tontit sijaitsevat hyvillä paikoilla ja hinta on erittäin kohtuullinen. Nämä ovat herättäneet jo paljon kiinnostusta. Kampanjahintaisilla tonteilla on kyltit, joten tontteja voi käydä katsastamassa myös ihan paikan päällä. Kun nyt tekee tontista varauksen, niin pääsee nopealla aikataululla aloittamaan rakentamisen, Leino sanoo.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*