Kuva: Ville Miettinen

Joka kymmenes kunnalla aloittanut sosiaali- ja terveyspalvelujen työntekijä lopetti mieluummin työnsä kuin siirtyi yksityisen palveluntarjoajan palvelukseen Kärsämäellä, uutisoi Yle Oulu.

Ylen mukaan vanhat tehtävänsä jättäneissä on erityisesti lääkäreitä ja esimiesasemassa olevia hoitajia.

Kärsämäen sote siirtyi vuoden alussa Attendon tuotettavaksi. Siihen asti Kärsämäki kuului peruspalvelukuntayhtymä Selänteeseen.

Tuotantovastuun vaihtuminen on tuonut ongelmia reseptien kirjoittamiseen, ja Attendolle on neuvoteltu väliaikainen käyttöoikeus Selänteen tietojärjestelmiin.

Markkinaoikeus kaatoi marraskuussa Kärsämäen sote-kilpailutuksen Attendon lakimiehen antaman avun vuoksi, ja Attendo toimii Kärsämäellä väliaikaisella luvalla.

Uutinen Ylen verkkosivuilla

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Hei
    Markkinaoikeus kumosi edellisen kilpailutuksen ja päätöksessä luki ettei sopimusta voi Attendon kanssa laittaa millään muotoa käytäntöön. Kenen luvalla nyt tehty välisopimus on tehty? Ja miten rehellistä kilpailutus voi olla kun Attendo häärää Kärsämäellä jo isännän elkein, julistaen olevansa vahvoilla uudessakin kilpailutuksessa.

  2. Edes hallituksen kaikkia jäseniä ei vaivattu mokomalla pikku asialla. Paikallislehtien sivuilta saivat tiedon asiasta minkä jälkeen alkoi välisopimuksen jäljestäminen mutta ei ole käsittääkseni vieläkään löytynyt? Johtunee varmaan siitä, että se väliaikainen sopimus oli huhujen mukaan kirjattu jo siihen sopimukseen jonka täytäntöönpanon MO kielsi?
    Talvisydämmellä huvitukset maalaispitäjässä hiukan katselussa joten sitä järjestää paikalliset kyläpäälliköt juoksupoikien välityksellä ettei oma maine mene ja taivaspaikasta haaveilevia vapaaehtoisia on valita asti. Uniformut tk:n työntekijöille tilattiin jo aikoja aikoja sitten niin varmalla pohjalla toiminta on. Rinta rottingilla toisiaan selkään taputtavat miten pääsivät selänteen kurjuudesta eroon. Kohti valoa

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä