Apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen on valittu KT Kuntatyönantajien (Kunnallisen työmarkkinalaitoksen) valtuuskunnan puheenjohtajaksi nelivuotiskaudeksi 2013–2017. Perusturvajohtaja Jaana Ylä-Mononen ja kehitysjohtaja Minna Karhunen valittiin valtuuskunnan varapuheenjohtajiksi. Valinnat tehtiin valtuuskunnan järjestäytymiskokouksessa tänään 10. lokakuuta.

Vantaalainen Ritva Viljanen (sd.) toimii Helsingin kaupungin apulaisjohtajana. Hän on uusi jäsen valtuuskunnassa. Hän on myös ensimmäinen nainen KT:n valtuuskunnan puheenjohtajana.

Virtain perusturvajohtaja Jaana Ylä-Mononen (kesk.) Virroilta valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi ja Järvenpään kehitysjohtaja Minna Karhunen (kok.) Hyvinkäältä toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Valtuuskunnan muut varsinaiset jäsenet ovat Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen Kirkkonummelta (kok.), toimitusjohtaja Pentti Itkonen (kesk.) Lappeenrannasta, Porin apulaiskaupunginjohtaja Aulis Laaksonen (vas.) Porista, Vantaan henkilöstöjohtaja Kirsi-Marja Lievonen (sd.) Helsingistä, Karkkilan kaupunginjohtaja Juha Majalahti (sd.) Karkkilasta, teol. yo, KM, emäntä Kirsi Ojansuu-Kaunisto (vihr.) Hämeenlinnasta, yrittäjä Reijo Ojennus (ps) Parkanosta ja toimitusjohtaja Keijo Ylinen (kok.) Kauhavalta.

Valtuuskunnan kokouksissa on lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus Kuntaliiton toimitusjohtajalla (Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma) sekä varatoimitusjohtajalla (Timo Kietäväinen). Valtuuskunta, johon kuuluu 11 jäsentä, päättää kunta-alan keskeisistä työmarkkina-asioista. Valtuuskunnan jäsenet edustavat kunnallista työnantajaa. Valtuuskunnan toimikausi on 1.10.2013– 30.9.2017.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä