Kuntarahoitus selvisi sijalle 25 listattaessa Suomen parhaita työpaikkoja. Kuntarahoitus kuului listauksessa 50–499 työntekijän organisaatioiden sarjaan.

Kaikkiaan Great Place to Work -vertailussa oli 153 organisaatiota.

Great Place to Work -kyselyssä korostui työpaikan ystävällinen ilmapiiri.

Kuntarahoitus kertoo saaneensa erityisen hyvän tuloksen työntekijöiltään niistä kyselyn osioista, joissa kartoitetaan työpaikan yhteishenkeä sekä ylpeyttä omasta ja oman työyhteisön työstä.

Sijoitus määräytyy sekä työntekijöille tehdyn henkilöstökyselyn että yrityksen johtamiskäytäntöjä ja toimintatapoja selvittävän kyselyn perusteella.

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista rahoituslaitoksista. Yhtiö hankkii asiakaskunnalleen rahoitusta kansainvälisiltä markkinoilta. Kuntarahoitus-konsernissa – tytäryhtiö Inspira mukaan lukien – on 90 työntekijää. Organisaatio on kasvanut nopeasti viime vuosina, Kuntarahoituksesta kerrotaan.

– Yksi Kuntarahoituksen arvoista on yhteisen tekemisen meininki, ja se toteutuu työyhteisössä konkreettisesti, niin töitä tehdessä kuin yhdessä vietetyllä vapaa-ajallakin Meillä viihdytään yhdessä”, kehuu Kuntarahoituksen HR-asiantuntija Jenni Wennerström.

Great Place to Work -vertailuja on Suomessa tehty 13 vuoden Ajan. Vastaavanlaisia tutkimuksia tehdään 50 maassa.

 

 

 

 

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Siellähän tosiaan viihdytään työkavereiden kanssa jopa paremmin kuin aviopuolisoiden kanssa! 😀

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*